Point of Sale voor juweliers, goudinkopers en pawnshops.

Inkoop en Verkoop

Al uw inkopen en verkopen van het goud, zilver, platina of palladium legt u vast per zuiverheid en grammen. Gekoppeld aan de actuele beurskoers van edelmetalen, waardoor u een helder overzicht heeft over uw kapitaal en voorraad. Iedere inkoop legt u vast met foto en details en dit houdt u overzichtelijk door duidelijke rapportage en een meedenkende workflow.
U beschikt over een helder klantenbestand en orderadministratie waarmee u voldoet aan de eisen van het Politie Register.

Verpanding en Retourkoop

Mochten uw klanten geen afscheid willen nemen van de sieraden kunt u hen ook geld lenen door de sieraden tegen een rentevergoeding in onderpand te nemen. Als uw klanten dat niet willen kunt u hen ook een retourkoop overeenkomst aanbieden waarbij u met uw klant vooraf afspreekt voor welk bedrag zij het terug kunnen kopen.
Voor verpanding en de retourkoop wordt alles wat u invoert in een duidelijke aparte voorraad opgeslagen.

Consignatie

Consignatie betekent dat u sieraden in opdracht van uw klanten kunt verkopen tegen een vooraf afgesproken vergoeding. Dit legt u eenvoudig vast in BullionOffice POS waardoor u overzicht houdt en niet in de war raakt met uw eigen voorraad en orders.
Met consignatie kunt u als juwelier meer omzet maken op klanten die niet aan u willen verkopen maar wel van uw uitgebreide klanten netwerk gebruik willen maken.


BullionOffice POS Functionaliteit


Uw volledig edelmetaal administratie onder controle.

Uniek!

Gebruikers

— Juweliers - Goud Inkopers - Pawnshops - Groothandels - Traders

BeursKoers

— Goud - Zilver - Platina - Palladium

Beschrijving

BullionOffice PoS levert direct besparing op in tijd en geld voor partijen die actief zijn in de edelmetaal handel en verpanding. Met uw maandelijkse abonnement krijgt u een scala aan gebruikersvriendelijke inkoop, verkoop, voorraad en gewichtsrekening functies die u inzicht geeft, in staat stelt makkelijker en sneller te administreren en u met nuttige rapportage laat weten wat u nu echt verdient aan oud goud of zilver. Met POS voldoet u aan de registratie eisen die politie en justitie stellen aan goud en zilver inkoop.

Technologie

  • Webbased
  • Windows - Mac OS
  • Computer - Laptop - Tablet
  • Webcam

Een paar details

Controle over uw winkel Er is niets zo vervelend dan niet weten waar u staat. Hoeveel hebt u ingekocht, wat heeft u betaald, wat ligt er op voorraad, maakt u winst met de huidige koers, klopt de voorraad met de inkooporders? Een aantal zaken die u met BullionOffice POS direct onder controle krijgt en houdt!
Voldoen aan wettelijke eisen Politie en Justitie zijn steeds meer maatregelen aan het nemen om de inkoop van oud goud en zilver aan strenge regels te binden en zij controleren ook uw uitvoering hiervan. Dit maakt het werk er niet eenvoudiger op. Er moeten steeds meer details worden vastgelegd van wat u in koopt en van wie. BullionOffice POS helpt u daarbij en maakt het inkoop proces zo inzichtelijk dat u geen detail hoeft te vergeten en toch voldoet aan alle wettelijke regels.
Maandelijks abonnement Voor slechts 2,5 gram goud per maand heeft u een enorm krachtig maatwerk pakket in huis. BullionOffice POS heeft ook een aantal extra modules waarmee uw werk nog makkelijker wordt. En hoe meer modules u toevoegt aan uw abonnement hoe voordeliger u uit bent. U zult merken dat u met slechts één klant per maand uw abonnement lang en breed heeft terug verdiend. Terwijl u wel alles inzichtelijk heeft, weet wat u medewerkers doen en precies weet wat u heeft omgezet. Dat is die paar gram meer dan waard.